Hanging baskets kopen bij Neutkens planten- en bomencentrum

Zomerbloeiers en hangpotten

Het voorjaarsseizoen is in volle gang. De potten op het terras kunnen weer zonder zorgen gevuld worden met de meest prachtige zomerbloeiers.

Onze zomerbloeiers,

Er zijn veel verschillende zomerbloeiers in talrijke kleuren. In ons plantencentrum is het ooit lastig een keuze maken tussen al die prachtige kleuren en verschillende bloemen. Daarnaast vraagt de ene soort meer verzorging dan anderen. Traditioneel zijn de geraniums echte toppers. Het zijn makkelijke bloeiers en bovendien makkelijk te verzorgen. Ze verschijnen in steeds meer leuke kleuren en bloeien tot aan de vorst ongemoeid door. Geraniums worden veelal in balkonbakken gezet maar doen het ook prima in de tuin mits de grond maar lekker veel voeding bevat. Hangende geraniums groeien over de rand heen en vormen flinke met bloemen bezaaide bossen.

In ons plantencentrum vindt u ook erg veel verschillende grotere kuipplanten zoals de fuchsia, solanum, lantana en struikmagriet. Een topper van de laatste jaren is de dipladenia. Deze klimmer bloeit onuitputbaar tot aan de vorst. Ook in natte zomers blijft deze plant gewoon doorbloeien. In ons plantencentrum vindt u rode, diverse roze en wit bloeiende soorten. Ook voor bijzondere kuipplanten bent u bij ons aan het goede adres. We voeren een wisselend en zeker niet alledaags assortiment aan waar voor iedereen wel wat wils bij staat.

Hangplanten en hanging baskets,

Een waar feest zijn de hanging baskets waarmee onze kas vol hangt. Ieder hangpot is volgeplant met meerdere zomerbloeiers, soms van één soort maar ook erg mooie combinaties waarvan u de hele zomer kunt genieten. Het enige wat ze nodig hebben is water en voeding en soms wat plukwerk. De meeste planten bloeien moeiteloos door. Hanging baskets kunt u natuurlijk ophangen maar ook erg goed overplanten in een terraspot. De planten hangen sierlijk over de potrand maar vullen zich ook goed aan de bovenzijde.

Wilt u liever zelf aan de slag dan vindt u bij ons allerlei eenjarige hangplantjes in kleinere potten. Combineer verschillende kleuren, bladtinten en groeiwijzen en vorm prachtig gevulde terrasbakken. Komt u er even niet uit laat u dan inspireren door onze medewerkers. Kies onder andere uit tientallen kleuren millionbells, surfina, begonia, hangverbena, helichrysum, scaevola en bacopa. Het assortiment is gewoonweg te groot om hier helemaal uiteen te zetten!