Neutkens Aangroeigarantie


aangroei garantie bij neutkens planten en bomencentrum

Aangroeigarantie

De planten die Neutkens Planten- en Bomencentrum en Tuinplantenwinkel.nl aanbieden zijn van uitstekende kwaliteit. Ze zijn met vakmanschap gekweekt en met zorg door ons geselecteerd. Aangroei zou geen problemen moeten opleveren als u onze plantinstructies opvolgt. U vindt ze onder andere onder deze link.

Wij staan achter de kwaliteit van onze producten op het moment van leveren. Daarom krijgt u ‘aangroei-garantie’ op al onze planten en bomen. Dit houdt in dat u na aankoop garantie heeft op het aangroeien van bij ons gekochte producten. Mocht een plant niet goed aanslaan en dood gaan, dan krijgt u van ons gratis een nieuw exemplaar. 

Is er iets dat u opvalt aan de plant, of valt de groei tegen, laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten! U mag langskomen met de plant of een foto ervan, maar het eenvoudigste is om ons een mail te sturen met een paar duidelijke foto’s. We nemen de klacht serieus in behandeling en zullen snel met een gepaste oplossing komen.

De aangroeigarantie geldt als u voor goede groeiomstandigheden van de plant heeft gezorgd.  In onderstaande gevallen vervalt het recht op de garantie:

  • Niet opvolgen van de plantinstructies.
  • Afsterving of groeistoornis door slechte bodemstructuur. (harde laag in de grond / slechte grond)
  • Schade ontstaan door vorst na levering.
  • Schade ontstaan door ongedierte en schimmels.
  • Schade ontstaan door ondeskundig gebruik van bestrijdings-middelen.