Contact


Ruime parkeergelegenheid bij Neutkens- planten en bomencentrum

Contact en bereikbaarheid

In ons plantencentrum kunt u naast winkelen ook heerlijk ontspannen. We hebben ons plantencentrum zo ingericht dat er van alles te zien en te beleven valt. Bij vragen spreekt u gewoon een van onze medewerkers aan. Voor vragen vanuit thuis kunt u contact met ons opnemen per mail en telefoon. U kunt het makkelijkst een bezoek brengen met de fiets of auto.

Met de auto:

Ons plantencentrum is makkelijk te bereiken en ligt op slechts een kleine 15 minuten vanuit Eindhoven. U neemt vanuit de richting Eindhoven de A67 richting Antwerpen. Bij afslag Eersel verlaat u de snelweg en slaat u rechtsaf bij het stoplicht. Sla dan rechtsaf op de Buivensedreef. Aan het einde van deze weg slaat u rechtsaf. Na ongeveer 300 meter bereikt u ons Planten- en bomencentrum.

Onze parkeerplaats heeft ruime parkeervakken. Daarnaast zijn er speciale plaatsen voor auto’s met aanhangers en voor minder validen dichtbij de entree van het plantencentrum.

Met de fiets:

Ook met de fiets is ons planten- en bomencentrum goed bereikbaar. Ons plantencentrum ligt midden in de prachtige Kempen. In de omgeving is een uitgebreid fietsnetwerk aanwezig. We hebben een ruimte gereserveerd waar u de fiets veilig kunt parkeren. Via de aparte uitgang voor fietsers verlaat u veilig het terrein. Zo kunt u een fietstocht door de Kempen goed combineren met een bezoek aan ons plantencentrum.

Vanuit Eersel fietst u lang het E3 strand over de Buivensedreef en neemt u vervolgens het fietspad langs de Eerselseweg. Vanuit Knegsel neemt u het fietspad langs de Eerselseweg.

Bezoekadres:

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Nederland

 

Contact:

tel: +31 (0)497-513253

Let op: In de maanden Maart, April en Mei zijn wij op zaterdag niet bereikbaar per telefoon. Het kan het zijn dat wij i.v.m. drukte de telefoon niet af kunnen nemen. Stel uw vraag dan gemakkelijk online via info@neutkens-planten.nl.

e-mail: info@neutkens-planten.nl

web:

www.neutkens-planten.nl

webwinkel:

www.tuinplantenwinkel.nl