Partner


Neutkens planten en bomencentrum werkt ook graag samen met u

Partnerschap

Neutkens Planten- en bomencentrum kan uw bedrijf ook bijstaan als partner in business op het gebied van tuinplanten. In partnerschap maken we nieuwe ideeën of producten tot een succes. 

U runt bijvoorbeeld een bouwmarkt en wilt een assortiment planten aanbieden als aanvulling op de producten van de tuinafdeling. Of u runt een kaasboerderij met landwinkel en u wilt daarnaast biologische kruiden of fruitstruiken en/of -boompjes aanbieden. Neutkens Planten- en Bomencentrum b.v. kan dit voor u verzorgen. Bovendien hebben we kennis van zaken en kunnen we u ten alle tijden met raad bijstaan. Planten zijn tenslotte levende organismen en vragen om een andere aanpak dan dode materialen.  Laat ons er eens naar kijken. Wij leveren de beste kwaliteit tegen scherpe prijzen. Recht van de kwekerijen!

Zo zijn er tal van voorbeelden te noemen waarin samenwerking werkt en ondernemingen kunnen groeien. Creativiteit is het sleutelwoord tot wederzijds succes in deze tijd.

Onze tuinplanten, eenjarigen en bomen zijn van een zeer goede kwaliteit. Ze worden door onze vakbekwame inkopers geselecteerd in binnen- en buitenland. Onze ervaren chauffeurs zorgen voor een gedegen transport zodat de planten onbeschadigd en in topconditie op uw bedrijf aankomen. We beschikken over een eigen modern en divers wagenpark, uitgerust met euro-6 motoren. Op die manier dragen we een steentje bij aan een beter leefmilieu.

Bent u als ondernemer geïnteresseerd geraakt en wilt u wel eens weten wat Neutkens Planten- en Bomencentrum voor u kan betekenen? Neem dan contact op met ons via mail of telefoon. Samen komen we tot een goed concept!

Toekomstige partner?

webwinkel als partner van neutkens planten en bomencentrum

Webwinkel

Worstelt u met een betrouwbare en supersnelle aanvoer van planten voor uw eigen webshop in  tuinplanten? Wilt u dat uw klanten hun bestelling perfect krijgen afgeleverd? Wij kunnen voor u een gedegen partner zijn. Aanvoer en bezorging zijn bij ons prima geregeld!

tuin en landschapsarchitecten als partner van neutkens planten- en bomencentrum

Tuin- en landschapsarchitect

U ontwerpt en richt tuinen in voor particulieren, bedrijven en instellingen. Kom eens met ons aan tafel zitten en ontdek wat we kunnen betekenen voor u met het aanleveren van goede tuinplanten.

bouwmarkt als partner van neutkens planten- en bomencentrum

Bouwmarkt

Uw bouwmarkt beleveren met A- kwaliteit tuinplanten (Hortensia’s, Bessenstruiken, Skimmia’s, etc) en bloeiende perkplanten voor uw tuinafdeling is geen probleem voor ons!

boerderijwinkels als partner van neutkens planten- en bomencentrum

Landwinkel

Heeft u een Landwinkel en wilt u uw  assortiment producten uitbreiden met bijvoorbeeld biologische kruiden en kleinfruit? Geen punt voor ons. Wij regelen het voor u!

bloemisten als partner van Neutkens planten- en bomencentrum

Bloemist

Wilt u in uw bloemenwinkel graag een klein assortiment tuinplanten (Hortensia, Azalea, Vlinderstruik, Lavendelplanten) of Violen aanbieden naast uw bloemwerk? Het is zeker de moeite waard om daarvoor een keer met ons contact op te nemen.

natuurtuin als partner van Neutkens planten- en bomencentrum

Natuurtuin

U biedt op uw natuurtuinencomplex bijenworkshops en honing aan. Wat dacht u van een collectie planten die bijen aantrekken? Of planten voor meer vogels in uw tuin? Erg leuk voor uw bezoekers en zakelijk gezien interessant. Wij kunnen het verzorgen voor u.

marketing voor magazines en lifestyle televisie programma

Marketing

Wij werken graag samen met uw ‘groene’ actie. Dat kan voor televisie, in een magazine, maar ook online of zelfs gekoppeld aan een product. We kunnen zeker iets betekenen om uw lifestyleprogramma van groen te voorzien. Samen maken we er iets moois van.  

kwekers als partners van neutkens planten- en bomencentrum

Kweker met een specialistisch product / merk

Bent u kweker van speciale of unieke planten en wilt u deze in de markt zetten? Of zijn uw planten een mooie toevoeging op ons assortiment? Mogelijk vormt ons bedrijf het juiste platform voor presentatie en verdeling. Neem gerust contact met ons op. Samen maken we uw product tot een succes!