Neutkens Bezorgservice


bezorgservice voor uw planten en bomen

Eigen bezorgservice

U herkent het vast wel. U gaat winkelen en komt met meer spullen naar huis dan gepland. In ons plantencentrum is die kans best groot. Een boom gaat al gauw moeilijk mee met de auto. Als uw aankopen te groot of te zwaar zijn om zelf mee te nemen, dan kunnen wij deze natuurlijk ook thuis bezorgen. We hebben hiervoor een eigen bezorgservice ingericht voor het transport van planten en bomen. Binnen een week zijn uw planten thuisbezorgd en kunt u rustig aan de slag. Als u het op later tijdstip bezorgd wilt hebben kan dat natuurlijk ook. Wellicht dat u ondertussen al wat voorbereidingen heeft kunnen treffen voor het planten.

Bezorgvoorwaarden

Afhankelijk van het aankoopbedrag en de bezorgafstand rekenen we een kleine vergoeding voor bezorging aan huis of op locatie. Hieronder vindt u onze bezorgtarieven.

Voor een aantal lei- en dakbomen geldt een speciaal tarief. Al onze leibomen uit de Basic- en Classic-serie en alle dakbomen worden bijvoorbeeld altijd gratis bezorgd. Dit geldt binnen Nederland en België.

Onze bezorgservice staat garant voor een perfecte aflevering. Wij doen er alles aan om uw aankoop netjes en volgens afspraak te bezorgen. De planten worden met zorg vervoerd zodat ze zonder beschadiging bij u aankomen. Onze bezorgers zetten de bestelling af aan de deur of op de door u aangegeven plek, tenzij anders afgesproken.

Voor bezorging van opgemaakte bloembakken en moeilijk te hanteren bomen worden altijd van tevoren specifieke bezorgafspraken met de klant gemaakt. Zo zijn we altijd in staat gericht te werken en komen we allebei niet voor verassingen te staan.

Voor bestellingen gedaan op www.tuinplantenwinkel.nl gelden de bestel- en bezorgvoorwaarden die verbonden zijn aan de webwinkel. Let op: Deze wijken af van de voorwaarden in ons Planten- en bomencentrum.

Bezorggebied

Wij bezorgen door heel Nederland en een groot deel van België. Hieronder volgt een opsomming van de provincies waar wij bezorgen.

Nederland:

 • Alle provincies

België:

 • Antwerpen
 • Brussel (Hoofdstedelijk gewest)
 • Limburg
 • Oost-Vlaanderen
 • Vlaams Brabant

Waar bezorgen wij niet?

Voor een deel van België geldt dat wij hier geen bestellingen bezorgen. In de volgende Belgische provincies bezorgen wij NIET:

 • Henegouwen
 • Luik
 • Luxemburg
 • Namen
 • Waals-Brabant

Bezorgtarieven Neutkens Planten- en bomencentrum:

Deze voorwaarden zijn van toepassing op leveringen in heel Nederland en België.

Aankopen of bestellingen boven de €75,- kunnen gratis worden bezorgd mits kan worden voldaan aan de volgende voorwaarden:

 • U heeft de bestelling betaald in het plantencentrum
 • U gaat er mee akkoord dat uw bestelling binnen maximaal 10 werkdagen wordt bezorgd. Er wordt geen contact met u opgenomen over de leverdag of het tijdstip van levering.
 • U heeft een plaats aangegeven waar we de bestelling neer kunnen zetten indien u niet thuis bent (in overleg met een van onze collega’s)

Is de bestelwaarde lager dan €75,- en kan er worden voldaan aan bovenstaande voorwaarden, dan kan de bestelling worden thuisbezorgd tegen een kleine vergoeding van €7,95.

In alle andere gevallen, bijvoorbeeld als u liever wel een afspraak wilt maken voor de dag van levering, dan gelden de volgende tarieven:

 • Bij een aankoopwaarde tot €100,- worden er €15,- aan bezorgkosten in rekening gebracht.
 • Bij een aankoopwaarde van €100,- tot €300,- worden er €10,- aan bezorgkosten in rekening gebracht.
 • Is de aankoopwaarde €300,- of hoger, dan wordt deze altijd gratis bezorgd.

Alle dakbomen en leibomen met een bestelwaarde van meer dan €75,- worden altijd gratis bezorgt op afspraak. Wij nemen contact met u op over de dag en tijd van bezorgen.

Bezorging voor professionals

bezorging van planten en bomen voor professionals

Ook hoveniers, architecten, gemeenten en cultuurtechnische bedrijven kunnen gebruik maken van onze bezorgservice. Grote bestellingen op locaties laten bezorgen is geen probleem. Ons moderne wagenpark is er op afgestemd om op alle locaties te kunnen komen. Voor de levering aan professionals gelden concurrerende aangepaste tarieven. Neem hiervoor contact op via mail (info@neutkens-planten.nl) of telefoon (0497-513253).