Professionals


Wat wij bieden

Ook voor professionals is Neutkens Planten- en bomencentrum een betrouwbare partner. Momenteel beleveren wij in totaal een 125-tal hoveniers, architecten, cultuurtechnische bedrijven en gemeenten. Uiteraard leveren we alle soorten tuinplanten en bomen in A-kwaliteit. Het is voor ons geen probleem als het om kleine aantallen en kleine maten planten gaat, of juist grote hoeveelheden en zwaardere maten heesters en bomen.

Ons afhaalcentrum is er voor u op ingericht om kleine hoeveelheden zelf te komen uitzoeken op ons plantencentrum. U kunt daarbij altijd hulp vragen aan een van onze loodsmedewerkers. Zij zullen alles voor u noteren en u helpen met laden van zwaardere planten en bomen. Wanneer u besteld heeft, wordt u door een van onze medewerkers gebeld zodra alles klaar staat. Ze begeleiden u met het schadevrij laden van de planten en bomen.

In ons plantencentrum kunnen we putten uit een flink areaal planten en bomen. De meeste gangbare soorten hebben wij voldoende op voorraad staan. Bijzondere planten of afwijkende maten en vormen kunnen we zeer snel bestellen en leveren. Neutkens Planten- en Bomencentrum beschikt namelijk over een eigen en modern wagenpark. Samen met een uitgebreid netwerk van kwekerijen in binnen- en buitenland, stelt dit ons in staat om snel en slagvaardig te handelen. Het bestellen van uw planten en bomen neemt daardoor doorgaans niet langer dan een week in beslag. 

Naast het leveren van planten kunnen we ook zorgen voor aanvullende producten zoals boompalen en boombanden, minerale en organische meststoffen, diverse potgrondsoorten, antiworteldoek en clayfibre plantenbakken. Afname per stuk is geen enkel probleem.

Professionals - levering tuinplanten - eigen wagenpark - Neutkens planten en bomencentrum

Bereikbaarheid en contact

Professionals kunnen maandag t/m zaterdag vanaf 8.00 uur terecht bij ons voor het ophalen van planten. De toegang voor bedrijven is aan de achterzijde van ons bedrijf bij de loodsen (Sneidershoek). Onze ervaren en vakbekwame personeelsleden helpen u graag met raad en daad. We sluiten om 18.00 uur. (vrijdag om 20.00 u en zaterdag om 17.00 u)

Grote bestellingen kunnen door ons ook op locatie bezorgd worden. Ons wagenpark is er op ingericht om overal te kunnen komen. We proberen op elk vlak aan uw wensen tegemoet te komen. Dat is de kracht van Neutkens planten- en bomencentrum!

 

Bij grotere orders verdient het aanbeveling om op voorhand een bestelling te plaatsen. Op deze manier kunnen we uw bestelling snel compleet maken. Daarnaast weet u zeker dat uw bestelling klaarstaat op het moment dat u de planten nodig heeft. Dit kan op een tweetal manieren:

Voor een offerte kunt u gebruik maken van dezelfde kanalen. U kunt ons ten alle tijden een offerte-aanvraag sturen. U krijgt snel reactie zodat u snel kunt handelen.