Nieuwe site Neutkens planten- en bomencentrum

Welkom op de nieuwe site

Het zal wellicht even wennen zijn maar we weten bijna zeker dat u zich snel thuisvoelt. Met alle nieuwe technologische ontwikkelingen was onze oude site aardig verouderd. Daarom presenteren wij u nu met (gepaste) trots onze nieuwe website! Klik maar eens rond over de site en laat u inspireren. Wij zijn er voor particulieren, hoveniers, architecten en cultuurtechnische bedrijven. Kortom voor iedereen die zich met groen bezig houdt! Ook op een tablet of smartphone is het nu goed online bladeren.

U vindt hier alles over ons plantencentrum, ons assortiment, wat wij kunnen betekenen voor professials zoals hoveniers en tuinarchitecten en voor andere bedrijven en promoties. Nieuw zijn onze inspiratiepagina’s, zodat u voordat u langskomt alvast kunt proeven van een aantal sferen.

Sinds 2013 zijn we als plantencentrum ook online actief in de vorm van een webshop. U koopt dus dezelfde planten als in ons plantencentrum net zo gemakkelijk online. En al die planten worden door onze eigen bezorgers gewoon bij u aan huis geleverd. Natuurlijk met dezelfde kwaliteit en klantgerichtheid die u van ons gewend bent.

Naast de website hebben we de laatste jaren ook als bedrijf een metamorfose doorgemaakt. Een vernieuwde entree, koffieruimte en groter areaal planten maken het voor iedereen prettig om langs te komen en te genieten.

Niet alles is veranderd bij Neutkens. Zo zijn we nog altijd sterk klant- en servicegericht, hebben we hier echte kennis van planten en verkopen we alleen planten van de beste kwaliteit. Hier gaan we zeker mee door, zodat we ons blijven onderscheiden van andere gelijkwaardige bedrijven. Kijk alvast goed rond en kom gerust eens langs bij ons planten- en bomencentrum voor een aankoop, advies of gewoon een kop koffie.

Vriendelijke groeten,

Het hele team van Neutkens Planten- en bomencentrum B.V.

Voor goede tuinplanten!