Nieuw wagenpark Neutkens planten- en bomencentrum

Euro 6 wagens

Bij Neutkens zitten we nooit stil. Afgelopen periode hebben we veel geïnvesteerd in transportmiddelen. Het wagenpark was stilaan verouderd en het aantal bezorgingen neemt toe . Zowel van particulieren als van bedrijven. Onze snel groeiende webshop tuinplantenwinkel.nl draagt hier zeker een steentje aan bij.

Onze bestelbussen en vrachtwagens zijn voorzien van de nieuwste techniek en voldoen aan de laatste milieunormen. Onze Volkswagen Crafter bestelbussen en Volvo trekker en Bakwagen zijn uitgerust met een euro-6 motor. Sinds 1993 stelt de Europese Commissie eisen aan de uitstoot van o.a. roetdeeltjes. Sinds de invoering zijn dieselmotoren veel schoner geworden. Tot wel 99% schoner dan voor 1993! In deze moderne tijd stellen grote steden steeds strengere eisen ten aanzien van luchtvervuiling die motoren veroorzaken. In steden als Amsterdam mogen al geen euro 1, 2, en 3 motoren komen. Met onze moderne lijn voertuigen hebben wij daar geen last van en kunnen we altijd uw bestelling bezorgen.

Onze wagens verschieten daarnaast van kleur. Het donkergroene maakt plaats voor crèmewit in de stijl van tuinplantenwinkel. Op alle zijden zijn de auto’s voorzien van de logos. Dit vergroot onze bekendheid zodat heel Nederland en België kan genieten van onze kwaliteit tuinplanten.

De planten kunnen gemakkelijk vervoerd worden in de bestelwagens. Bestellingen van de webshop worden met zorg netjes verpakt in dozen. Voor bomen zijn de dozen te klein dus voorzien wij deze op maat van een goede bescherming.  Zelfs onze leibomen kunnen we vervoeren in de bestelbussen. Echt grote bestellingen of planten die een groot volume hebben brengen we weg met een vrachtwagen met laadklep. Transport van de kwekers naar ons plantencentrum gebeurt grotendeels met een vrachtwagen met oplegger en onze bakwagens.

Met de vernieuwing kunnen we weer jaren vooruit en dragen we bij aan een schoner milieu. De lucht uit een euro 6 motor is zelfs schoner dan die in een gemiddelde stad. Onze bezorgers brengen uw planten graag thuis. Laat u informeren in ons plantencentrum en kijk hier online.